Dom > О нама > Наша фабрика

Тонгкианг Даии Воод & Пластицс Цо, Лтд се налази у Зхоукуан индустријској зони града Тонгкианг, то је седиште у центру делте реке Јангце и поред Шангаја на истоку и Хангзхоу на југу. Има повољну географску локацију и удобан превоз.

Наша фабрика покрива површину од преко 5800 квадратних метара, са 8 комада машине за екструдирање са двоструким вијком, десетине друге опреме, а производни капацитет је око 16000 кг (6000 метара) дневно.

Материјал "ДАИИ ВПЦ" је нови тип зелених производа направљен од ХДПЕ и дрвеног праха кроз посебан третман и прераду. Производи поседују не само карактеристике природног дрвета, већ и карактеристике као што су: високе чврстоће, високе чврстоће, стабилне боје, анти-корозије, анти-деформације, отпорности на оштећења црва, топлотну изолацију, отпорност на пуцање, једноставну уградњу и без одржавања и сл. Штавише, животни век је 5-10 пута дужи од обичних производа од дрвета. Захваљујући добром квалитету, ДАИИ ВПЦ производи постају све популарнији међу купцима, уживајући на главним тржиштима као што су САД и европске земље, а такође добро продају на домаћем тржишту.1.jpg


Цопиригхт © Тонгкианг Даии Воод & Пластицс Цо, Лтд Сва права задржана.