Композитна облога од плоча

композитна облога за плочице Опис производа Шта је ВПЦ плоча? Дрвени пластични композит је мјешавина рециклираног природног влакна (дрвени прах) и поновно кориштених пластичних материјала (ХДПЕ). То је нови материјал који се може рециклирати и екофриендли, и доказано је идеална замена за дрво у ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

композитно подножје

Опис производа

Шта је ВПЦ плоча?

Дрвени пластични композит је мјешавина рециклираног природног влакна (дрвени прах) и поновно кориштених пластичних материјала (ХДПЕ). То је нови материјал који се може рециклирати и екофриендли, и доказано је идеална замјена за дрво у грађевинарству. Нови материјал задржава особине пластике и текстуре дрвета, чинећи га савршеном комбинацијом која карактерише предности пластичних и дрвених материјала.

Предности:

1. Потпуно заштита од огреботина, мрља и отпорности на фаде

2. Већа издржљивост и чврстоћа; ниска апсорпција воде

3. 100% рециклирати

4. Нема никаквог пијања, песка и уља поново, то је формулација екструдирања

ФАК

1. Да ли ће ВПЦ Децкинг трљати или пропадати као дрво?

ВПЦ је опширно тестиран под непријатељским убрзаним условима старења од стране вањских лабораторија. Гарантовано је да се одупре ротацији и гљивичном пропадању када је правилно инсталирано и одржавано

2. Да ли ВПЦ Децкинг захтева сликање или бојење?

ВПЦ Децкинг не захтева фарбање или бојење. Као и код сваке спољашње површине, потребно је периодично чишћење.

3. Које врсте алата су потребне?

ВПЦ Децкинг се лако може инсталирати са стандардним алатима за обраду дрвета, укључујући и чекић, вештачку тестеру, распуштену плочу, ниво и квадрат. Препоручују се стандардне карбидне тестере с мање од 20 зуба.

4. Да ли је ХДПЕ токсичан и да ли се испушта отровне испарења када се спали?

Полиетилен није нетоксичан и користи се за примјене као што су кнедле за млеко, вреће за воду и вреће за прехрамбену индустрију. Када се потпуно изгори, претвориће се у угљен-диоксид и водену паре.

5. Који је прави начин за руковање и складиштење ВПЦ Децкинга?

ВПЦ Децкинг треба да се складишти на дрвене носаче постављене приближно сваке три стопе и испод сувог покривача од дрвета или тарпа. Кишница која не би нанела боју на крову, боје сложене дрвене грађе, па не заборавите да се осуши.

6. Да ли постоје токсични проблеми за које потрошач треба да зна?

Нема токсичних хемикалија или конзерванса који су укључени у производњу ВПЦ Децкинга.

7. ВПЦ Децкинг је дизајниран да изгледа као дрвопрерада, које су главне разлике?

ВПЦ Децкинг има већу густину од дрвета; међутим, одређени профили су пројектовани тако да буду лакши у масовној тежини него у стварном стању. ВПЦ је отпоран на термите и гњечење и има ниску апсорпцију влаге. Стога, ВПЦ има много дужи животни вијек од регуларних дрв.

8. Да ли се ВПЦ може насликати или обојити?

Ако је тако, које врсте производа треба користити? Сликање и бојење се не препоручују за ВПЦ; Међутим, ако је потребно, користите одговарајући квалитетни премаз и боју само на брушену површину. Немојте користити боју или мрљу на површинама великих саобраћајних подручја.

9. Какав је опсег температуре за апликацију ВПЦ?

ВПЦ Децкинг има јаку способност прилагођавања и може се одупрети температури од 60 степени до -40дегрее.

10. Зашто ВПЦ-ови плочице, зидне плоче, ограде или ограде и трим производе боље од дрвета?

Производи ВПЦ нуде изврсну издржљивост и перформансе које не можете добити од дрвета. ВПЦ неће заглавити, искривити или раздвојити; и никад не захтевају бојење или сликање како би одржали сјајан изглед.


Hot Tags: комплетна облога од облога, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Istraga
Srodni proizvodi

Цопиригхт © Тонгкианг Даии Воод & Пластицс Цо, Лтд Сва права задржана.