Dom > О нама

О нама


◆ Наша историја

Наш претходник је био Тонгкианг Тианно Воод & Пластицс Цо, ЛТД., Основан 2010, а потом се преселио на адресу нове фабрике у 2014, који је назван Тонгкианг Даии воод & пластицс цо., ЛТД.


Наша фабрика

Тонгкианг Даии воод & пластике цо., ЛТД.лоцатед у Зхоукуан индустријској зони града Тонгкианг, сједи у центру делте ријеке Јангце и поред Шангаја на истоку и Хангзхоу на југу. Има повољну географску локацију и удобан превоз.

Материјал "ДАИИВПЦ" је нови тип зелених производа направљен од ХДПЕ и биљних влакана (дрвеног праха) кроз посебан третман и прераду. Производи поседују не само карактеристике природног дрвета, већ и карактеристике као што су: високе чврстоће, високе чврстоће, стабилне боје, анти-корозије, анти-деформације, отпорности на оштећења црва, топлотну изолацију, отпорност на пуцање, једноставну уградњу и одржавање слободно и тако даље. Штавише, животни век је 5-10 пута дужи од обичних производа од дрвета. Захваљујући свом добром квалитету, ДАИИ ВПЦ производи постају све популарнији међу купцима, уживајући на главним тржиштима као што су САД и европске земље, а такође продају и код куће.

Производ се може прерадити у различите врсте објеката и предмета кроз тестере, планирање, закивање и сечење, који се углавном примјењују на платформу за изградњу, вањски балкон, огради, газишта, ограда, вањски стол и столицу, постоље за цвет и дрвена решетка, као и користи се у областима екстеријера и ентеријера, логистике, паковања, транспорта и подова итд. Сви ови производи су стандардни, инсталирају се брзо и погодни у рециклираном кругу.

Опремљен напредном технологијом, производном опремом и изванредним системом управљања, ДАИИ ВПЦ има могућност да обезбеди нову врсту еколошки прихватљивих ВПЦ материјала са супериорним перформансама и стабилним квалитетом како у земљи тако иу иностранству. Искрено поздрављамо купце из цијелог свијета и са којима се радујемо успостављању дугорочне сарадње.


Наш производ

Ми специлизед у производњи свих спецификација впц (дрвене пластичне композитне) материјале за вањску декорацију као на отвореном инжењеринг подовима, цлапбоард, пергола, газебо, ограде, цветни лонац, вањски стол и клупа, прашина и тако даље.


Примена производа

То је апликација у башти, травњаку, балкону, коридору, гаражама, базену и СПА терену, шеталишту, игралишту. Двориште, парк и тако даље.


Наш сертификат

ЦЕ

Производна опрема

Постоји 8 комада двоструких спиралних екструдера, 2 комплета опреме за гранулацију и десетине друге опреме.


Тржиште производње

Европа (више од 20 земаља), САД, Аустралија, Нови Зеланд, Јапан, Јужна Кореја, Блиски Исток, Јужна Африка, Мексико итд.


Наш сервис

Ми смо вишегодишња страна продаја вцп платформе, впц ограде, вцц цвијећа кутија, ДИИ плочице, впц сто и клупа и других производа, компанија која се придржава потреба корисника као језгре, придржавати се пословне филозофије "првокласног квалитета, услуге" , у грађевинским материјалима - индустрија подних облога добила је доследно препознавање купаца и високо вреднована, компанија је сматрала да стварање клијентске вриједности као властита дузност, радују се сервисирању за вас!


Цопиригхт © Тонгкианг Даии Воод & Пластицс Цо, Лтд Сва права задржана.